مطلب مرتبط

قرض الحسنه؛ ستون اقتصاد اسلامیقرض الحسنه؛ ستون اقتصاد اسلامی
شناسه مطلب صحیفه
نمایش نسخه چاپی

نامه به مسئولان صندوقهای قرض الحسنه (توسعه و ترویج سنت قرض الحسنه)

تهران، جماران
لزوم توسعه و ترویج سنت قرض الحسنه
امانی، سعید- لبانی، محسن- رخ صفت، سید اصغر- حاجی حیدری، ابو الفضل- شفیق، حبیب اللَّه- عسکر اولادی، حبیب اللَّه (مسئولان صندوقهای قرض الحسنه)
جلد ۲۰ صحیفه امام خمینی (ره)، از صفحه ۳۹۹ تا صفحه ۴۰۰
[بسم الله الرحمن الرحیم. محضر مبارک زعیم عالیقدر و بنیانگذار جمهوری اسلامی، نایب الامام، حضرت آیت الله العظمی امام خمینی- مد ظله العالی- با اهدای تحیت و سلام و نهایت احترام، خاطر مبارک مستحضر است که صندوقهای قرض الحسنه کشور از سال 1345 شروع به فعالیت نموده، و در ابعاد مختلف به امداد محرومین و مستضعفین و نیز مبارزان با طاغوت و کمک به خانواده‌های آنها تا پیروزی انقلاب، و پس از پیروزی با شتاب بیشتر در جهت اهداف نظام جمهوری اسلامی نسبت به امور کشاورزی، دامداری، صنعت، مسکن، ازدواج، جبهه و جنگ، سیلزدگان، آسیب دیدگان زلزله، بمبارانها، گرفتاران، محتاجان و محرومین، گرهگشایی می‌نماید. و منشا خدمات فراوانی بوده و می‌باشد. به نظر مقلدین آن حضرت ادامه و استمرار این خدمات نیاز به عنایت خاصه و حمایت حضرت عالی دارد.
سعید امانی، رئیس هیات مدیره صندوق قرض الحسنه رفاه بازار
محسن لبانی، مدیر عامل صندوق قرض الحسنه کوثر
سید اصغر رخ صفت، مدیر عامل سازمان اقتصاد اسلامی‌
ابو الفضل حاجی حیدری، هیات مدیره صندوقهای امداد امام و تعاون صنفی‌
حبیب الله شفیق، مدیر عامل صندوق قرض الحسنه امداد امام‌
حبیب الله عسکر اولادی، مدیریت صندوقهای تعاون صنفی و امداد]
بسمه تعالی‌
با تشکر از زحمات آقایان محترم، باید سعی کرد که این سنّت حسنه در بین مسلمانان جایگاه اصلی خود را پیدا کند؛ و تمام تلاش را نمود تا «قرض الحسنه» به عنوان یکی از ستونهای اقتصاد اسلامی، حتی در خانواده‌ها، به صورت کامل جریان یابد.
امیدوارم نظام جمهوری اسلامی و تمامی صندوقها، تعاونیها و سازمانها، و موسساتی که در این امر مبارک زحمت می‌کشند، موفقیت بیشتری کسب نمایند. من به تمام مسئولین و آنهایی که به اسلام خدمت می‌کنند دعا می‌نمایم.
15 مهر 66
روح الله الموسوی الخمینی‌


امام خمینی (ره)؛ 15 مهر 1366
 

دیدگاه ها

نظر دهید

اولین دیدگاه را به نام خود ثبت کنید: