ملاقات آقای شیخ اسعد بیوض التمیمی امام جماعت سابق مسجدالاقصی و از چهره های جهادی فلسطین با حضرت امام در سال 1361 بود این نوع ملاقاتها همانند ملاقات شهید فتحی شقاقی رهبر جهاد اسلامی فلسطین به دلیل آن که در آن شرائط انعکاس خبری داشت، ضبط و ثبت نمی شد و به همین جهت در صحیفه امام نیز ذکر نشده است.
شیخ اسعد بیوض التمیمی آمده بود تا ضمن زیارت امام، با امام بیعت کند. حضرت امام بعد از صحبت های شیخ اسعد و اعلام بیعت، سخنانی را ایراد کردند که هرچند ضبط نشد اما فی المجلس عمدتاً یادداشت شد. متن سخنان یادداشت شده حضرت امام به شرح ذیل است.
بسم اللّه الرحمن الرحیم
من از شما تشکر می کنم که تشریف آوردید به ایران تا از نزدیک با هم ملاقات کنیم و آنچه بر مسلمین می گذرد در میان بگذاریم. آنچه که بر مسلمین می گذرد با دست سلاطین خود مسلمین است. سلاطینی که به واسطه دنیا و به خاطر رسیدن به یک حظ دنیایی از اسلام رو برگردانده اند گرچه ادعا می کنند که مسلمانند آنچه بر مسلمین می گذرد بلاواسطه از اینها و مع الواسطه از قدرتهای بزرگ امثال آمریکا و شوروی است.
مسلمین تا از اختلافاتی که بین شان است دست برندارند، دستهای مرموز دولتهای قدرتمند می توانند به خواسته های خودشان دست پیدا کنند. شما می دانید بعد از این که ایران قیام کرد و شاه مقبور را از اینجا بیرون کرد با شعار آزادی، استقلال، جمهوری اسلامی این کار را انجام داد و لازال این شعار در بین مردم ایران از اطفال و شیوخ در همه جا رواج دارد و آرزوی ما این است که اسلام قدرت صدر اسلام را پیدا بکند انشاء اللّه و بر همه دولتهای کفر غلبه کند.
ما باید کوشش کنیم در وحدت مسلمین و آنهائی که از وحدت مسلمین جلوگیری می کنند یا نفاق می کنند منزوی کنیم. شما می دانید بعضی از روحانیون اهل سنت که نباید اسم روحانی بر آنها گذاشت از اول پیروزی، برای رسیدن آمریکا به اهدافش نسبت به جمهوری اسلامی شروع به سم پاشی کردند. صدام که آمریکا وادار کرد به ایران حمله کند برای ایران نبود. او فهمید که اگر این جمهوری اسلامی با این محتوای اسلامی به سایر بلاد سرایت کند، دست آنها از شرق به کلی قطع می شود. لهذا اشخاصی که آنها در چنگال شان دارند چه از روحانیون و چه از روسای جمهور و سلاطین به جنگ با ما وادار کردند و این دو سال تمام که ما مشغول دفاع از حریم اسلام بودیم هیچ یک از دولتهای اسلامی به ما کمک نکردند و اکثر دولتهای اسلامی به او کمک کردند. اسلحه دادند، پول دادند و حتی افراد فرستادند و این نبود جز این که ما اسلام می خواهیم.
طوائف مسلمین و مذاهب اسلامی در آنچه که مشترکند که اصول است مثل کتاب، سنت، قبله و...با هم باشند و اگر نباشند کفار غلبه می کنند بر آنها، مع الاسف بسیاری از دولتهای اسلامی و بعضی از روحانیون اهل سنت و کمی از روحانیون ما درصدد بودند که بین مسلمین تفرقه بیندازند و به بهانه این که ایرانیها مسلم نیستند و مجوسند، ما را سرکوب کنند.
با تجمیع این مرجوعیها بود که صندوق بیت المال در لبنان شکل گرفت و تا کنون بالاترین خدمات فرهنگی و اجتماعی را برای شیعیان و محرومان لبنان ارائه کرده است و در واقع نه با پول ایرانیها بلکه با وجوهاتی که خود شیعیان لبنان به امام پرداخت می کردند برکات بسیاری برای اسلام و مسلمانان حاصل شد.
تمام گروههای تبلیغاتی و رسانه های گروهی به ما حمله می کنند. یکی دروغی که صدام می گوید آن را چند برابر می کنند و بازگو می کنند. از توطئه های آنها این است که می گویند اگر عراق به دست ایران بیفتد یا این که ایران بر عراق غلبه کند حکومت شیعه پیش می آید. از اول قرار ما این بود که به اسلام عمل کنیم و تفرقه که خلاف نص قرآن است ایجاد نکنیم. ما می خواهیم تمام مسلمین استقلال داشته باشند و دست کفار از ممالک اسلامی قطع بشود و هر ملتی در هر کشوری که هست حکومت مستقل داشته باشد...
امیدوارم که با جدیت افرادی مثل شما این آمال تحقق پیدا کند و هیچ وقت مایوس از خداوند تعالی نیستید و نیستیم. خداوند می تواند عده قلیلی را بر قدرتهای بزرگ غلبه دهد. چنانچه دیدید ملت ایران با نداشتن ساز و برگ جنگی و با این که همه چیز در دست آمریکا و شاه بود، با ایمان به خدا به پیروزی رسید و صدام با همه ساز و برگی که برای او تهیه شده شود... نتوانست در ایران یک قدم موفق شود و بعد از چندی از ایران بیرونش کردند. «1»